Välkommen till Resultatdialog 2018

[2018-10-09] Resultatdialog är en årlig sammankomst som Vetenskapsrådet arrangerat sedan 2005. Syftet är att presentera nya rön inom utbildningsvetenskaplig forskning och att fungera som en mötesplats för forskare och andra som är intresserade av utbildningsfrågor.

Datum: 4-5 december
Plats: Umeå universitet
Arrangör: Vetenskapsrådet i samarbete med Umeå universitet
Sista dag för anmälan: 5 november

Ta del av de senaste rönen inom utbildningsvetenskaplig forskning när resultaten från ett trettiotal forskningsprojekt presenteras på ett av Sveriges största utbildningsvetenskapliga möten. Detta år är det många som presenterar forskning som relaterar till utbildningsreformer men hela bredden av utbildningsvetenskaplig forskning finns representerad.

Keynote är Susanne Wiborg som föreläser på temat ”The Policy and Policies of Education in the Nordic countries: a review of recent research and future directions”.

Konferensen är avgiftsfri.

För program och länk till anmälan:
www.umu.se/resultatdialog

Varmt välkommen!